дом Политика Орхан Исмаилов: НПСД ще участва самостоятелно на местните избори

Орхан Исмаилов: НПСД ще участва самостоятелно на местните избори

0
ДЯЛ

Ръководството на ПП „Народна партия свобода и достойнство“ (НПСД) взе решение да участва на предстоящите местни избори самостоятелно, обяви председателят на формацията доц. Орхан Исмаилов. „Всички които имат желание да бъдат кандидати за общински кметове, общински съветници и кметове на населени места да се обърнат към нас“, отбелязва той в обръщение до членове, симпатизанти и последователи на партията.
„Това е решението на този етап. Подготвяме се за изборите. Все още вървят и преговори с другите партии за коалиция за единни кандидатури“, заяви пред колегите от 24rodopi.com Исмаилов.
Припомняме, че през седмицата от ДОСТ, Национално Движение за права и свободи (НДПС) и Народна партия „Свобода и достойнство“ (НПСД) обявиха, че ще дадат съвместна пресконференция в Шумен, като беше анонсирана и темата „Обявяване на национална коалиция за участие в предстоящите местни избори“. Последва ново съобщение: Отлагане на пресконференцията.
Както вече 24shumen.com писа, вероятната причина за отлагането на обединението е спорът между Касим Дал и Орхан Исмаилов кой е легитимният председател на НПСД.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИ тази година в Салманово ще се вихри фестивал на динята
Следваща статияС поетичен празник откриха тържествата за 50 години от обявяването на Смядово за град

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here