дом Политика Определиха състава на секционните избирателни комисии в община Шумен

Определиха състава на секционните избирателни комисии в община Шумен

0
ДЯЛ

Политическите партии и коалиции в община Шумен се договориха за състава на секционните избирателни комисии за насрочения на 26 май вот за Европейски парламент.
ГЕРБ получават общо 365 места. БСП ще разполага с 303 места. Обединени патриоти – 127. Толкова имат и ДПС, и „Воля“. ББЦ и ВМРО разполагат с общо 21 члена, същият брой се пада и на Реформаторския блок.
Общият брой на местата в секционните избирателни комисии е 1 091.
На територията на общината са образувани 127 секции. В тези с до 500 избиратели секционната комисия ще бъде от седем члена, а в по-големите от девет.
При нужда ще се сформира и подвижна избирателна секция, която ще включва петима членове.
По време на заседанието кметът Любомир Христов призова политическите сили да спазват правилата за поставяне на агитационни материали. „Нека плакатите да се лепят на определените за това места. При нарушения ще глобявам всеки, независимо от партийната принадлежност“, категоричен бе Любомир Христов и предложи местата за агитация да се разпределят чрез жребий. Той ще бъде изтеглен в петък от 10.00 часа.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНиколай Урумов, Михаил Билалов и Анна Вълчанова на шуменска сцена с „Прощална вечеря“
Следваща статияУченици получиха „Урок по Конституция“ в Окръжен съд-Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here