дом Общество Община Нови пазар закупи 322 контейнера за смет

Община Нови пазар закупи 322 контейнера за смет

0
ДЯЛ

Община Нови пазар закупи 322 контейнера за битови отпадъци. Те са разположени на различни точки в града, в близост до жилищни сгради. В края на годината ще бъде доставена и новата партида съдове за смет, уточниха от общинска администрация
„Закупуването е първата стъпка в изпълнение на обещанието, дадено по време на предизборната кампания, а именно Общината сама да сметоизвозва и сметопочиства“, заяви пред 24shumen.com кметът Георги Георгиев.
Прогнозата на градоначалника е това да се случи поне след две години.
Всички контейнери са номерирани и се отличават от тези на сметопочистващата фирма.
Кметът уточни, че са проведени разговори със сметопочистващата фирма за проявяване на отговорно отношение към собствеността на Общината.
Градоначалникът апелира към гражданите да пазят имуществото, което е тяхно.
По думите му ще бъде трудна поддръжката на съдовете, ако гражданите не се отнасят с необходимото отношение и заинтересованост.
„Моля ви, пазете контейнерите, защото те са ваша собственост и всеки един от нас има нужда от тях“, завърши Георгиев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБойците на „Шуменска крепост“ със 7 златни медала от Държавното първенство по кикбокс
Следваща статияВъв Велики Преслав почистиха дъждоприемните шахти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here