дом Спорт Бойците на „Шуменска крепост“ със 7 златни медала от Държавното първенство по...

Бойците на „Шуменска крепост“ със 7 златни медала от Държавното първенство по кикбокс

0
ДЯЛ

Със 7 златни медал,а в стиловете К-1 и фул контакт, се завърнаха бойците на Спортен клуб „Шуменска крепост“ от Държавното първенство по кикбокс в Пазарджик.

Шуменци извоюваха и отборната титла в стил К-1, изпреварвайки “ Легия “ Варна и домакините от “ Спартак “ Пазарджик. Това съобщиха от ръководството на шуменския клуб.
Шампиони в най-атрактивния стил К-1 станаха Християн Тотев при мъжете, Станислав Страхилов и Георги Атанасов при юношите старша и Даяна Андреева за девойки старша.
Вицешампиони в тази дисциплина са Никола Николов, Виктор Иванов и Добромир Петров при мъжете, а Павлина Димитрова е със сребро при девойки младша. Бронза остана за Димитър Стоянов и Ивайло Георгиев.
Първенци в стил фул контакт са Мариян Петков при юношите старша възраст и Денислав Русев и Ростислав Русев за юноши младша. Трети на почетната стълбичка застанаха Йордан Стоянов при мъжете и Хасан Алпер при юношите старша възраст.
Четирима юноши от клуба получиха повиквателна за националния тим на страната за кадети, който ще проведе тренировъчен лагер в началото на август на „Спортпалас“.
Държавното първенство по кикбокс се проведе на 4 и 5 юли в Пазарджик. В състезанието участваха 230 бойци от 39 клуба от цялата страна, като битките се състояха на два ринга.
Снимки: СК „Шуменска крепост“
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселени места и райони без електрозахранване
Следваща статияОбщина Нови пазар закупи 322 контейнера за смет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here