дом Общество Обучават родители как да бъдат ангажирани с образованието на децата си

Обучават родители как да бъдат ангажирани с образованието на децата си

0
ДЯЛ

Първото родителско обучение в изпълнение на проект BG05M2OP001-3.002-0039 „Децата на Община Смядово – заедно мечтаят, учат и играят“ ще се проведе тази събота и неделя в комплекс „Шуменско плато“. Родителите на учениците, които ще бъдат обучени са от училищата във Риш, Янково и Смядово. Лектори на тренинга ще бъдат обучители на Център Амалипе.
В програмата са заложени теми като създаване и фуккции на родителския клуб, доброволчеството и неговите функции, образователната програма „Всеки ученик ще бъде отличник“ и др. Обучението има за цел да активизира родителската общност, да насърчи анжираността на родителите към училищния живот като по този начин бъдат изградени устойчиви отношения между учители, родители и ученици. Целта на поредицата от обученията е да насочи вниманието на родителите към образованието и да задълбочи интереса и загрижеността на техните деца към учебния процес.
В рамките на проекта ще се проведат още четири подобни обучения.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМикробус се удари в светофар, пътниците слязоха да пазаруват наблизо
Следваща статияПочистиха дървесната растителност от труднодостъпни участъци по коритото на река Камчия

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here