дом Общество Няма проблеми с премахването на предизборните плакати в Шумен

Няма проблеми с премахването на предизборните плакати в Шумен

0
ДЯЛ
24shumen.com/Архив

Партиите в Шумен са почистили предизборните си материали. Това заявиха от Община Шумен. До момента нарушения не са констатирани. Уведомителни писма до партиите са изпратени още в началото на седемдневния срок.
Почти всички са спазили изискването. В някои малки улички са останали части от плакати, които са били залепени по стени, а при отстраняването им не са премахнати изцяло. Те обаче ще бъдат почистени от Общината.
Сигнал за 3 плаката на ДПС в търговски обект вчера е подаден в кметството в Шумен. За сигнала е информиран областният председател на партията Айсел Руфад. Тя е поела ангажимент агитационните материали незабавно да бъдат премахнати.
Започнало е отстраняване и на големия плакат на Венцислав Венков от БСП. Той е поставен на голяма височина и за неговото премахване е нужна специализирана техника.
При неизпълнение на изискването за премахване на агитационните материали нарушителите подлежат на глоби от 1 000 до 5 000 лева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАдминистративният съд в Шумен допусна оспорване на изборния резултат в Тодор Икономово
Следваща статияУченици от Каолиново “шофираха” с 1,7 промила алкохол

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here