дом Общество Намериха издирвания 83-годишен шуменец

Намериха издирвания 83-годишен шуменец

0
ДЯЛ

Издирвания 83-годишен Руси Русев е открит, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Шумен. Малко преди 18.00 часа е получен сигнал, че по пътя между кв. „Макак“ и село Царев брод е забелязан мъж. Пристигналият екип от РУ – Шумен установил, че мъжът е Руси Русев.
Повикан на място е медицински екип да го прегледа. Мъжът е контактен.
Както вече 24shumen.com писа, Русев е бил в неизвестност от 16.30 часа на 17 май, когато напуснал имот на брат си, който се намира на ул.“ Крайречна“ в шуменския квартал „Макак“. Страда от деменция и Паркинсон, ориентира се трудно в заобикалящата го среда.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщинският съвет в Нови пазар приема въпроси и предложения по време на пандемия
Следваща статияЗа първи път ШУ ще отбележи патронния си празник неприсъствено

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here