дом Общество Общинският съвет в Нови пазар приема въпроси и предложения по време на...

Общинският съвет в Нови пазар приема въпроси и предложения по време на пандемия

0
ДЯЛ

Епидемичната обстановка в страната наложи доста забрани, включително и достъпа до сградата на Общинската администрация за граждани, както и провеждане на сесии при закрити врата.
Председателят на Общински съвет Нови пазар Иван Ганчев вече предложи решение:
„В тази връзка имаме действащи канали, макар и дистанционно за всички граждани, които имат конкретни въпроси и предложения за развитието на общината. Въпреки, че физическият достъп до сесии е ограничен уверявам новопазарци, че тяхното мнение е с най – голяма тежест за нас.
Тази практика ще продължи и след отмяна на извънредната обстановка. По този начин милеещите за нашата община, които по една или друга причина са възпрепятствани да присъстват на заседанията ни ще могат да изразят идеите и тревогите си”, заяви председателят на ОбС.
Всеки гражданин, може да изпрати своите въпроси и предложения по електронен път на имейл: obs_npazar@abv.bg, с които аз лично ще се запозная, както и общинските съветници и ръководство, уточни той.
Втората възможност е гражданите да входират своите въпроси в деловодството на Общински съвет, находящо се в сградата на общинска администрация.
В страницата на общинския сайт, ще бъде качена актуална информация, дневния ред, както и сканирани предложения, които ще бъдат обсъждани на предстоящите заседания. На този адрес: https://www.novipazar.acstre.com/section-112-content.html.
Също там, ще открият и информация за приетите решения от заседанията на Общински съвет – Нови пазар.
Правим всичко възможно, за да не губим връзката между нас и нашите съграждани и да ги информираме за всичко важно от обществения живот на общината. Вратите на заседанията за момента са затворени, но не и ушите ни!“, завършва Иван Ганчев.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИзвънредна сесия за водата в Шумен на 4 юни
Следваща статияНамериха издирвания 83-годишен шуменец

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here