дом Общество Наградиха отличниците от конкурса „Водата е за всички“ (снимки, видео)

Наградиха отличниците от конкурса „Водата е за всички“ (снимки, видео)

0
ДЯЛ

На тържествена церемония днес в конферентната зала на „Арена Шумен“ бяха наградени победителите в конкурса за рисунка „Водата е за всички“.
Той се провежда всяка година на регионален принцип. Организатор е „Напоителни системи“ ЕАД.
На празника присъстваха областният управител на Шумен проф. Стефан Желев, зам.-кметът Светлана Маркова, изпълнителният директор на „Напоителни състеми“ Снежана Динева и управителят на „Напоителни системи“ клан Шумен Христо Николов.

Конкурсът се провежда в две възрастови категории – за деца до 11 години и ученици от 12 до 19 години.
Адриана Русева е победител в първа възрастова група. Малката художничка е във втори клас на ОУ „Димитър Благоев“

След нея се нареди първокласничката Даная Стоянова от СУ „Васил Левски“ в Нови пазар. Третото място бе за Живко Топалов от СУ „Сава Доброплодни“ в Шумен.
В групата до 19 години първото място бе за Белослав Белчев в 10 клас на СУ „Сава Доброплодни“. Елина Колева зае второто място. Осмокласничката също е възпитаничка на СУ „Сава Доброплодни“.

Третото място бе за Евгения Бонева в 9 клас на СУ „Васил Левски“ в Шумен.
Малчуганите от детска градина „Слънце“ зарадваха присъстващите със свои изпълнения. В програмата участваха и танцьори от детския ансамбъл „Веселяче“.
Овациите на публиката обра изпълнението на талантливата Славея Иванова, която участва в тазгодишното издание на формата „Гласът на България“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПротест: Медицински специалисти поискаха достойно заплащане и нормален работен процес
Следваща статияСъветникът Станислав Йорданов: Докога ще мълчим при управление от политически незрели хора?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here