дом Общество Малки красавици от Шумен се завърнаха с титли от национален конкурс

Малки красавици от Шумен се завърнаха с титли от национален конкурс

0
ДЯЛ

13-годишната Магдалена Захариева от Шумен спечели „Мис Тийн България 2019 – гранд при“ за красота и талант на провелия се в Златни пясъци национален конкурс „Малка Мис и Малък Мистър България 2019“.
Младото шуменско дарование завоюва още титлата „Мис фотомодел 2019″ и златен медал във Фестивала за изкуства ,“Ню старс 2019“.
Втората представителка на Шумен – Мирай Ердинчева на 5 години, се окичи с лентата и короната на „Малка Мис България 2019“ в най-малката възрастова група. А на Фестивала за таланти спечели бронзов медал, съобщи за 24shumen.com Албена Рахнева, собственик на Агенция „Фаворит” и Регионален директор на конкурса „Малка Мис България” за Шумен и региона.
Национален организатор на 17-тото издание и притежател на марката „Малка Мис и Мистър България“ е Агенция „Интерсаунд“ ЕООД с президент Ирина Папазова. А Фестивалът за изкуства „Ню старс“ бе проведен за 8-ми път.
Домакин на събитието бе луксозният комплекс „Аргищ партез“. Хореографията на отделните турове бе дело на Албена Рахнева и Мартин Желев,който бе и режисьор на цялото събитие. А Мариета Славчева бе дизайнерът на униформите на конкурса.
„Много съм доволна от нашето участие. За първи път печелим „ГРАНД ПРИ“ и за красота, и за талант. И двете ни момичета се представиха блестящо“, заяви Албена Рахнева – собственик на Агенция „Фаворит“ и Регионален директор на конкурса „Малка мис България” за Шуменска област.
„Като техен мениджър и треньор, смело мога да кажа,че ние определено се отличавахме от всички други участници, особено Маги с оригиналния си талант – изобразително изкуство. Жури и публика бяха запленени от демонстрацията на нейните 6 картини в стиловете Живопис, графика и иконопис“, уточни Рахнева.
Една от своите живописни картини Маги е подарила на Ирина Папазова за спомен от децата на Шумен.
Мира пък бе единственото дете при най-малките, което самостоятелно изигра своя танц ,“Фръц-фръц“ в стил „Детски модерен балет“ като завършен талант. В конкуренцията на над 60 деца финалисти от 19 града на България, това си е много престижно постижение, категорична бе Рахнева. Тя дава висока оценка на сценичното присъствие на Сузан Джемил, като водеща заедно с Йордан Папазов на най-големият в България национален форум за детска красота и талант. По думите й това е допринесло за шуменския триумф.
„Само след два месеца Агенция „Фаворит“ ще навърши 25 години и искам да посветя този огромен успех на нашия юбилей!“, сподели още тя.
Маги е ученичка в 8–ми клас на училището по изкуства „Сава Доброплодни“. От една година тя е в Агенция за таланти „Фаворит“ и вече е доказала, че е безспорен талант. Освен с манекенство и рисуване, Маги се занимава още с вокално пеене, модерен балет и английски език
5-годишната Мирай е възпитаничка на ДГ „Светулка“. В Агенцията е от 2 години и много успешно се справя с дефилирането и детския модерен балет. Участвала е в много концерти, конкурси, ревюта и състезания по танцово изкуство. Само през 2019 год. има спечелени 2 бронзови медала от международни танцови фестивали.
През 2020 г. Магдалена Захариева и Мирай Ердинчева ще представят България на международни детски конкурси и фестивали за красота и талант.
„Ще ги подготвя по най-добрия начин, защото в нашата Агенция знаем как се стига до световен връх”, планира Рахнева.
„Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към родителите на Маги и Мира- за доверието и помощта, които ми оказаха при подготовката за конкурса, на нашите страхотни шуменки дизайнерки Надя и Анета Христови – за официалните рокли на момичетата, на Невена Христова и Надежда Минчева – директор на ДГ „Светулка“ за предоставените народни носии и на Сузан и Тунай Джемил – за съпричастността по време на целия празник”, добави тя.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа трети път фестивалът „Шумен жужи“ събра пчелари от областта
Следваща статияТимът на ОД на МВР – Шумен със „сребро“ от националния конкурс „Пътен полицай на годината“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here