дом Общество Малкият Александър спечели поредната награда за уловен и пуснат трофеен шаран на...

Малкият Александър спечели поредната награда за уловен и пуснат трофеен шаран на „Тича“

0
ДЯЛ

Малкият Александър от Търговище е поредният, който получи награда от известен магазин за рибарски принадлежности в Шумен.
Момчето е отличено, защото през уикенда , заедно с баща му успели да уловят във водите на язовир „Тича“ няколко шарана над 10 килограма. Късметлийските риби клъвнали на царевица, топчета и пелети. Двамата обаче и за миг не се поколебали и върнали трофейните екземпляри във водоема.
От качени снимки в социалните мрежи постъпката на мъжете от семейство Петкови не останала незабелязана. Вчера 8-годишният Александър получи риболовни принадлежности за над 250 лева.

В средите на рибарите от Шумен и Търговище се твърди, че бащата на малчугана, Светослав Петков е един от най-добрите шаранджии в региона.
Третокласникът започнал да ходи сериозно за риба с баща си преди 2 години, когато бил едва на 6.

Първият му риболов бил на язовир „Съединение“ край Търговище. Тогава малчуганът успял да хване няколко червеноперки и каракуди.
Днес Александър може сам да връзва кукичките си, бързо се учи как да прави сложни възли и коментира като изпечен рибар.
„Вече трудно мога да отида за риба без него“, обяснява бащата.
Снимки: Боян Ганчев
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕсенното кастрене на клони и косене на градинки в Шумен продължава
Следваща статияОбщина Шумен продава на търг 10 поземлени имота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here