дом Политика Коалицията БЗНС-ДОСТ излезе с общ манифест „За демокрация – без корупция и...

Коалицията БЗНС-ДОСТ излезе с общ манифест „За демокрация – без корупция и олигарси“

0
ДЯЛ

Общ манифест „За демокрация – без корупция и олигарси“ оповестиха днес лидерите на БЗНС Николай Ненчев и на ДОСТ Лютви Местан. На специална пресконференция в хитринското село Черна те обявиха коалицията между двете партии за участие в местните избори в края на октомври.
Водачите на политическите сили посетиха традиционният събор, който днес се провежда в Черна. На събитието присъства и кметът на община Хитрино Нуридин Исмаил. Той е и кандидатът за кмет на коалицията БЗНС-ДОСТ.
Според Местан и Ненчев, партиите, изредили се във властта, носели тежка политическа отговорност, защото „в продължение на близо 30 години оставили етнически смесените райони на България и около 1 млн. български граждани – етнически турци и мюсюлмани, както и значителна част от ромите, а и на все повече социално слаби етнически българи под политическия монопол на една партия“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКрасимир Костов: Ще протестирам пред Националния съвет на БСП решенията на общинската конференция
Следваща статияВенцислав Венков, кандидат за кмет на Шумен от БСП: Хората с леви убеждения могат да бъдат привлечени в общините

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here