дом Общество Кметска „шестица“ за полицаите Цветелин Цанков и Петър Христов

Кметска „шестица“ за полицаите Цветелин Цанков и Петър Христов

0
ДЯЛ

Благодарствено писмо от кмета на село Златна нива Румен Чавдаров е получено в ОДМВР- Шумен. Чрез писмо до директора той изказва своята благодарност към полицейските служители Цветелин Цанков и Петър Христов, които обслужват селото.
„Благодарение на тези смели мъже престъпност в нашето населено място почти няма, безбройни проблеми са решени адекватно и навреме, благодарение на тях жителите на Златна нива спят спокойно“, пише кметът Чавдаров. По думите му полицейските служители често се отзовавали след телефонни обаждания при възникнал проблем в селото, дори и извън работно време.
„В края на месец април изчезна наш съселянин, знаехме че има проблеми и се притеснявахме да не се е случило най-лошото. Търсихме го няколко часа сами, но не го намерихме. Обадихме се на кварталните, дойдоха с още полицаи. Претърсиха селото къща по къща и го намериха в безпомощно състояние. Благодарение на бързата им реакция мъжът е жив и здрав. Преди седмица в центъра на Златна нива имаше мъж, който беше употребил алкохол и заплашваше с нож жителите. Обадих се на полицаите, дойдоха веднага и го обезвредиха. Случвало се е да ги вдигаме късно вечер. Преди време имаше случай с една жена, която отправяше заплахи към съседи с мотика, кварталните дойдоха веднага и потушиха конфликта, допълва кмета. „Благодаря ви за всичко, което правите за нашето населено място лишавайки себе си и семействата си от време и внимание“, завършва благодарственото писмо.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщината купи три нови машини за чистене и миене на улиците в Шумен
Следваща статияЗащо „Наполи“ така и не успява да се противопостави на „Ювентус“?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here