дом Култура Изкуство на един дъх представя художникът Борис Иванов – Боби

Изкуство на един дъх представя художникът Борис Иванов – Боби

0
ДЯЛ

Своята изложба „На един дъх, или изкуството да не ти пука“ ще представи днес от 17.30 ч. в ХГ „Елена Карамихайлова“ младият художник Борис Иванов – Боби.
Експозицията включва 25 живописни творби на платно.
Авторът е завършил ШУ „Епископ Константин Преславски“. Магистър в специалността „Педагогика на обучението по визуални изкуства – графика и графична комуникация“.
Участвал е в над 20 общи изложби в България, Турция, Румъния, Русия и Сърбия.
Той е един от организаторите на Първия международен пленер за живопис и графика „Градът на светлината – Карлово“ и на експозициите „Няма такава изложба“ в Шумен и „Културен ексхибиционизъм“ във Варна.
Носител е на награди на СБХ за млад автор от биеналето „Приятели на морето“, на Наградата на ректора на Шуменския университет.
Живее и работи във Варна.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия105 проверки са извършили екоинспекторите през месец май
Следваща статияПуснаха 400 000 личинки от три вида риба в язовир “Шумен“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here