дом Политика Изборният ден в област Шумен протича нормално

Изборният ден в област Шумен протича нормално

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Точно в 7.00 часа бяха отворени всички избирателни секции в област Шумен. Изборният ден започна нормално. В няколко от секциите не са се явили членове на комисиите, но веднага са заменени с резервни. Това съобщи за 24shumen.com говорителката на РИК-Шумен Мариела Великова.
Всички помещения са предварително дезинфекцирани. Има осигурени дезинфектанти и предпазни маски за гласуващите.
До момента в РИК са постъпили два сигнала за нарушения, като и двата са от Венец. В единия е било съобщено за роднинска връзка между членове в една от секционните комисии. Там е извършена смяна.
Вторият е за поставени агитационни материали в близост до избирателна секция. След проверка материалите са отстранени.
Изборният процес в Шумен протича нормално, показа проверка на 24shumen.com. Пред избирателните секции няма струпване на хора. Въпреки наличието на машини повечето избиратели предпочитат да гласуват с хартиена бюлетина.
Припомняме, че машини за гласуване има в 251 секции в област Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтудено време и обилни валежи в цялата страна
Следваща статия6.58% е избирателната активност в община Шумен към 10.00 часа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here