дом Общество Екоинспектори и доброволци ще се включат в кампанията „Да изчистим България заедно“

Екоинспектори и доброволци ще се включат в кампанията „Да изчистим България заедно“

0
ДЯЛ

Експертите от РИОСВ-Шумен, Регионалната лаборатория, Централната рибно-опазваща организация и доброволци ще почистят замърсените участъци по протежението на язовир „Тича“ в селата Ловец и Сушина. Инициативата на 14 септември е част от кампанията „Да изчистим България заедно“. Това съобщиха от РИОСВ-Шумен.
Почистването на язовира ще се проведе с подкрепата и съдействието на Община Върбица и кметствата на двете села, които са ангажирани с извозването на отпадъците.
Мястото, където ще бъде направена организацията за инициативата и ще се раздадат материали на желаещите да се включат, е паркингът срещу ресторант „Русалка“, който е в непосредствена близост. В 9.30 ч. всички доброволци могат да дойдат там или по бреговата линия на язовира в двете села, където ще ги очакват представителите на кметствата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГЕРБ издигат свои кандидати за кметове в 9 от общините в Шуменско
Следваща статияАПИ дава още 500 000 лева за археологическите разкопки край Градище

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here