дом Здраве Д-р Валентин Петров, „Лекар на 2018 година“ : Грижата за пациента е...

Д-р Валентин Петров, „Лекар на 2018 година“ : Грижата за пациента е най-важна за нас

0
ДЯЛ

Д-р Валентин Петров е лекар на годината за 2018 година. Това съобщиха от Многопрофилната болница в Шумен. Медикът получи приза на церемония, на която бяха обявени лекар и сестра на годината.
Номинациите бяха направени и излъчени от персонала на болницата в Шумен. Призът спечели д-р Валентин Петров, старши ординатор в Спешно отделение към болничното заведение. За сестра на годината бе избрана ст. сестра Шенай Салиева от същото отделение. Тази награда я приемам като оценка за работата на екипа, с който работя. Тя е признание за неуморния труд, за грижите, които полагаме за нашите пациентите . Знаете, че през спешно отделение минават много тежки случаи. Пациенти, за които всяка минута е рискова за живота, разказа д-р Петров. Той е лекар в отделението от откриването му на 1 февруари 2007 година. През изминалата 2018 година през отделението са преминали над 28 500 пациенти от цялата област. Всеки пациент като дойде при нас счита, че е спешен. Разбираме притеснението на хората, особено когато става въпрос за здраве. Искам да ги успокоим, че преценяваме много внимателно кой пациент трябва да бъде прегледан преди другите предвид състоянието му. Има и недоволни, като навсякъде. Работим и помагаме на всички в нужда, обясни сестра Салиева.

На второ място в класацията на МБАЛ е също лекар от Спешно отделение- д-р Реджеб Халим, специализант по кардиология, рентгеновия лаборант Айсел Ферадова е също на второ място. Д-р Ивайло Петров и м.с. Антония Тодорова от Неврологично отделение допълват призовите места на най-добрите професионалисти по здравни грижи в МБАЛ – Шумен.
Снимки: МБАЛ-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия24 часа на пътя: 5 катастрофи, 21 акта и 29 глоби
Следваща статияИнициативата „Дарение вместо цветя“ в Смядово събра 900 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here