дом Общество Инициативата „Дарение вместо цветя“ в Смядово събра 900 лева

Инициативата „Дарение вместо цветя“ в Смядово събра 900 лева

0
ДЯЛ

Още 900 лева са събрани за закупуване на фетални монитори вчера в Смядово. Това съобщи за 24shumen.com кметът на общината Иванка Петрова, която е инициатор на благотворителната кампания.
Техниката ще бъде дарена на Многопрофилната болница в Шумен. С апаратите се проследява плодът на бъдещите майки.
Преди броени дни Иванка Петрова призова вместо цветя за имения й ден хората да дарят парите, които биха похарчили за букет. „Обикновено получавам много цветя за празника. Сега обаче реших вместо това, хората да дарят парите за добра кауза и нещата се получиха“, каза Иванка Петрова.
Събраните до момента пари са 4 800 лева. Нужни са още около 1 200. „Търговец на горива в региона също обеща да дари. Средствата са събрани от томбола, която той провежда в обектите си“, разказа още Иванка Петрова и изрази увереност, че до края на януари средствата за закупуване на феталните монитори ще бъдат събрани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияД-р Валентин Петров, „Лекар на 2018 година“ : Грижата за пациента е най-важна за нас
Следваща статияПрез 2018-та: 12 двойки близнаци са се родили в шуменската болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here