дом Политика ДПС представя днес кандидатът за кмет на Шумен и листата за общински...

ДПС представя днес кандидатът за кмет на Шумен и листата за общински съветници

0
ДЯЛ

Кандидатът за кмет на Шумен от ДПС Четин Казак, листата с кандидати за общински съветници, както и кандидати за кметове на кметства ще бъдат представени официално в хотел” Шумен” днес, от 19.00 часа.
Церемонията ще уважи и централният лъч на партията начело с председателя Мустафа Карадайъ.
Четин Казак е адвокат, член на Централното оперативно бюро на ДПС. Доктор по право.
Той е завършил Бургундски университет във Франция и придобива образователно – квалификационна степен Бакалавър „Международно и европейско право“.
Има магистърска степен със специалност „Международно търговско право” и” Международен търговски арбитраж”.
Работил е като старши експерт, юрист по европейско право в Дирекция “Европейска интеграция и отношения с международните финансови институции” към Министерски съвет.
От 2001 г.до 2017 г. е народен представител, секретар на ПГ на ДПС, заместник-председател на Комисията по правни въпроси и на Комисията по европейска интеграция, член на Постоянната делегация на НС в Парламентарната асамблея на НАТО.

20 са кандидатите за общински съветници.
Водач на листата е Сунай Садък, член на Централния съвет на ДПС, Магистър „Публична администрация”
Втори е Гюнай Тефиков – общински председател на ДПС Шумен, Магистър” Социални дейности.”
На трета позиция е адвокат Метин Джамбазов.
Четвърта е Емине Осман – председател на ДПС в кв. „Боян Българанов” и досегашен председател на Женското дружество на движението в Шумен. Магистър – физик.
Следва инж. Гьокхан Реджеб – Магистър „Финанси и счетоводство”.
Председателят на младежката структура в Шумен Мелин Осман фигурира на шеста позиция в листата. Тя е Магистър „Социално консултиране“. В момента е докторант към ШУ.
ПРОДАВАНЕТО И КУПУВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНа пътя: Очукани коли след ПТП-та, 49 акта и 111 глоби с фиш
Следваща статияПреславските ловци с нов председател

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here