дом Общество Преславските ловци с нов председател

Преславските ловци с нов председател

0
ДЯЛ

Кметът на село Имренчево Юрий Лозанов бе избран за председател на Ловно-рибарското дружество във Велики Преслав на извънредно общо събрание. Предложени са били още двама кандидати, но той е получил най-сериозна подкрепа, научи 24shumen.com. Присъствал е и Главният секретар на Националната ловно-рибарска организация Даниел Тошков.
„Изборът на новия шеф става след няколко неуспешни опита за смяна на предишния председател д-р Христо Марчев. Най-накрая той сам се оттегли и подаде оставка“, твърдят наши източници сред преславските авджии. Според тях, „меко казано той вземал еднолични решения“, докато настоящият залагал на колективно вземане на решения.
Юрий Лозанов е председател на ловна дружинка. Авджия от 30 години. 4 мандата е кмет на с.Имренчево.
Най-голямото постижение на новия председател е отстрелян преди няколко години глиган с тегло над 200 кг и глиги от 21 см.
През следващите четири години той ще отговаря и ръководи работата на 1000 ловци и рибари от 17 дружинки на територията на общините Велики Преслав, Върбица, Смядово и село Салманово.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДПС представя днес кандидатът за кмет на Шумен и листата за общински съветници
Следваща статияПриродата около Шуменското плато ще вдъхновява художници на пленер

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here