дом Криминале Две намерени портмонета бяха предадени на полицията в Шумен в рамките на...

Две намерени портмонета бяха предадени на полицията в Шумен в рамките на 10 минути

0
ДЯЛ

В рамките на 10 минути днес в полицията в Шумен са предадени две намерени портмонета. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР. Осмокласник от ПГ по Икономика и служителка в Окръжен съд Шумен са белите лястовици.
Ученикът Иван Иванов намерил и върнал портмоне с лични документи, кредитна и дебитна карти и с парична сума от над 300 лева на 49-годишна жена.
Малко след 14.00 часа днес момчето се движило с велосипеда си в кв. „Тракия“, отивало да направи малък ремонт на колелото. До търговски обект забелязал червено портмоне с пари и документи. Отишъл до дома си и казал на близките си, че отива в полицията да го предаде. В районното управление дошъл с колелото. Униформени служители се свързали веднага по телефона със собственичката на портмонето и тя отишла, за да си го получи лично от Иван.

С прегръдка и треперещ от вълнение глас жената благодари за огромния жест на осмокласника. „Разбрах, че съм си загубила портмонето почти веднага. Върнах се на мястото, но не го намерих. Много се надявах да го намери дете. Защото са честни и възпитани в добро“, сподели развълнувана жената. Иван й разказа, че е бързал да го донесе в полицията, за да може собственичката да си го получи бързо и да не се притеснява, че е загубила пари и документи. „Благодаря и на родителите ти, моето момче. Доброто се възнаграждава, повярвай ми“, каза с благодарност 49-годишната шуменка.

Портмоне с лична и дебитна карта и с малка парична сума е предадено в полицията и от служителка на Окръжен съд-Шумен. То било намерено в централната част на града. Собственичката му, 16-годишно момиче от село Гусла, така и не разбрала, че го е загубила. Благодари на дамата, която предала портмонето в полицейското управление чрез полицейските служители, които се свързали с нея по телефона.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАдминистративният съд прекрати изборни дела на „Атака” и „Български социалдемократи”
Следваща статияПри съседите: 40-годишен изнасили собствената си дъщеря, тя опита да се самоубие

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here