дом Общество Дами от цялата страна пристигат на групов лов в ДГС – Преслав

Дами от цялата страна пристигат на групов лов в ДГС – Преслав

0
ДЯЛ

40 ловджийки от Национален дамски ловен клуб „Аврора“ ще гостуват в ДГС – Преслав в края на тази седмица. Последователките на богинята Дияна ще пристигнат в старата столица в петък вечерта, а в събота от стопанството са организирали за тях групов лов на дива свиня с две гонки, съобщи директорът на стопанството инж. Живко Алексиев. Организатор на проявата, от страна на клуб „Аврора“, е Албена Параскевова от Велики Преслав, която от три години има ловен билет и рядко пропуска излет.
Хората от стопанството полагат изключителни грижи за дивеча и съм сигурна, че много от колежките ще останат доволни от лова тук. Има много трофейни животни в района и се надявам традиционната ни годишна среща да ни донесе медали и да се поздравим с пореден успех след двете гонки, коментира Албена Параскевова.
Екипи на БНТ 2 и Хоби ТВ са поканени да отразят събитието в ДГС – Преслав.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГотовността за зимата ще обсъжда Общинският съвет в Каспичан
Следваща статияАся Аспарухова е новият зам.-председател на Общинския съвет в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here