дом Наблюдател Груба шега в социалните мрежи, превърна живота на шуменка в истински кошмар

Груба шега в социалните мрежи, превърна живота на шуменка в истински кошмар

0
ДЯЛ
Кадър: Нова телевизия

Една груба шега превърна живота на нашата съгражданка Величка Тонева в истински кошмар. Наричаната от съседи, познати и близки „късметлийка“ жена, се оказа …лице на скандален колаж, разпространяван от хиляди в социалните мрежи.
Припомняме, че в началото на месец ноември миналата година Величка Тонева спечели 200 000 лева от билета „Перфектния подарък” на Националната лотария. И със сигурност Величка е живяла безгрижно след като съдбата й се усмихна така щедро. До преди …броени дни. Тогава медиите гръмнаха с новината за покупко-продажбата на електроразпределителното предприятие ЧЕЗ, а в социалните мрежи се пусна в „оборот“ нелеп колаж със снимката на нашата съгражданка, на който обаче е изписано името на бизнесдамата – новият собственик на ЧЕЗ Гинка Върбакова.

Това е въпросният колаж

Близките на Величка Тонева заявиха пред репортер на 24shumen.com, че са изключително смутени и разочаровани от безхаберието на хората, нямащи никаква хигиена на споделяното в социалните мрежи и приемайки за 100% достоверно всичко, което прочетат.
„Има много грозни коментари срещу Величка от хора, които очевидно не разбират, че това е колаж, който е направен с цел цяла България да й се присмива. Защо обаче „умникът“-шегобиец е използвал снимка на Величка Тонева, която няма нищо общо с въпросната Гинка Върбакова? Нека тези, които си правят такива жестоки шеги на чужд гръб да престанат, защото превръщат ежедневието на една обикновена жена в непоносим ад”, допълниха още те.
Семейството на Величка Тонева и редакцията на 24shumen.com призовават всички читатели да спрат да разпространяват колажа и да не вярват на внушението, че жената от Шумен е новият собственик на ЧЕЗ! Умоляваме също така всички да проявят здрав разум и да спрат коментарите и обидите под колажа, защото се уронва авторитетът на нашата съгражданка, нещо което обижда не само нея, но и семейството и приятелите й. И в шегите трябва да има някаква мярка, категорични са близките на Величка Тонева.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРешено: Одобриха инвестиционната програма на ВиК-Шумен за 2018 година
Следваща статияТИР се заби в мантинела на автомагистрала „Хемус“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here