дом Общество Пенсионерка от Шумен спечели 200 000 лв. от Националната лотария

Пенсионерка от Шумен спечели 200 000 лв. от Националната лотария

4
ДЯЛ

Билет „Перфектният подарък“ изненада Величка Тонева от град Шумен с печалба от 200 000 лева. В първия момент щастливката не могла да повярва на очите си. Спечелената сума ще използва, за да помогне на внуците си.
Величка Тонева е пенсионерка, но продължава да работи в сферата на транспорта.
„Никога през живота си не съм виждала 10 000 лв. накуп, какво да говорим за 200 000 лв.“, това заяви развълнуваната късметлийка пред камерите на Нова телевизия.
Купила си билет на връщане от работа, на автогарата в Шумен. В един от билетите „Перфектният подарък“ имало 4 лева печалба и тя решила да замени парите за други два билета. Още първият, който изтъркал е донесъл голямата печалба от 200 000 лв.
Кадър: Нова телевизия
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияФотоапарат на бивш шуменски кмет – част от изложба в РИМ
Следваща статияНикулден ден е! Празнуват именици, рибари, моряци, търговци и банкери

4 КОМЕНТАРИ

  1. Явно само майка ми и баща ми останаха едни бедни пенсионери….всички останали забогатяха с НЛ

  2. Колко познато.
    Само веднъж майка ми спечели 100лв.
    Аз съм се отказала че най много 2-3 лв съм спечелвала.
    И защо няма повече спечелили от София, а не от малки градове или неизвесни села.

  3. CHESTITO VELICHKE sas zdrave da si gi harchish.Ot patnicheski prevozi ne mojahme da zabogateem no eto che kasmeta pomogna na edna trudoliobiva i neumorna jena da prekara ostanalata chast ot jivota si po spokoino .BADI JIVA I ZDRAVA.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here