дом Политика ГЕРБ без Цветан Цветанов след 1 046 гласа „За“, само 10 бяха...

ГЕРБ без Цветан Цветанов след 1 046 гласа „За“, само 10 бяха против освобождаването на бившия №2

0
ДЯЛ

Председателят на парламента Цвета Караянчева и Тодор Тодоров от Силистра са новите членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, след като от нея бяха освободени Цветан Цветанов и Румяна Бъчварова.
С 1 046 гласа националното събрание на ГЕРБ освободи по негово желание Цветан Цветанов като зам.-председател на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия, считано от момента на неговото заявяване – от 30 май 2019 г. „За“ махането на Цветанов, който в залата седна до Борисов, гласуваха 1 046 делегати, 10 бяха “против”, а 11 се въздържаха.
С 1 063 гласа “за”, без “против” и без “въздържал се” Румяна Бъчварова, която вече е посланик в Израел, бе освободена от Изпълнителната комисия на партията.
„Няма да има милост за никого, защото иначе партията няма да съществува”, отсече премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов пред делегатите на конгреса.
“Оттук нататък в чисто организационна дейност няма да участвам, няма да отговарям за предизборните щабове и да участвам в тях. Мисля, че когато минат съответните избори, ще може вече да се сравнява”, заяви пред журналисти Цветан Цветанов.
Бившият №2 в ГЕРБ вече бил в процедура за създаването на център за евроатлантическа дейност, с анализи, прогнози и по тема сигурност.
Междувременно в медийното пространство се появиха публикации, че Цветанов ще се занимава с издателска дейност, като се твърди, че е собственик на вестник „24 часа“ и преговаря за придобиване на агенция „Фокус“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАктивисти на ВМРО окосиха тревните площи около детски площадки в Шумен
Следваща статияОферта: Николай Гундеров ще подготви текст за нов спектакъл на режисьора Теди Москов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here