дом Общество Активисти на ВМРО окосиха тревните площи около детски площадки в Шумен

Активисти на ВМРО окосиха тревните площи около детски площадки в Шумен

0
ДЯЛ

Общинското ръководство на ВМРО-БНД стартира обещанието си да подпомогне Община Шумен и да се включи в окосяването на тревните площи в града. През изминалия уикенд активисти на партията почистиха неокосените площи около детски градини, за които са получили сигнали от шуменци.

Почистени са площите край детската площадка зад Куршун чешма, Спортното игрище на ул. „Владайско въстание“ и ул.“Алдемировци, детската площадка на ул.“Априлско въстание“ и ул. „Черешово топче“, детската площадка до НУ „Княз Борис,
От първия ден на юли местните патриоти приемат сигнали на граждани за неокосени площи около детски площадки и пенсионерски клубове на телефон: 0882 466 374. Те призоваваха гражданите на Шумен да подават сигнали и при възможност да се включат в почистването.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГоляма Света Неделя празнува църквата днес
Следваща статияГЕРБ без Цветан Цветанов след 1 046 гласа „За“, само 10 бяха против освобождаването на бившия №2

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here