дом Общество В Шумен: Популяризират професията „Военен моряк“

В Шумен: Популяризират професията „Военен моряк“

0
ДЯЛ

Публичен разговор под надслов „Да поговорим за военните моряци“, организират Военното окръжие в Шумен и Военен клуб в града в партньорство с местни медии.
Ученици, студенти и граждани на Шумен ще имат възможност да задават въпроси на старши лейтенант Веселин Атанасов, асистент във Висшето военноморско училище „Никола Вапцаров“ – Варна.
Срещата е на 2 декември. Разговорът със старши лейтенант Веселин Атанасов започва в 18.00 часа. Домакин на събитието е Военният клуб в Шумен. Входът е свободен.

Веселин Атанасов е родом от Шумен и ще запознае присъстващите с професията „Военен моряк“. В срещата – разговор ще участват и курсанти от Висшето военноморско училище, които ще разкажат за специалностите „Корабни машини и механизми“ и „Кибероперации“. Присъстващите ще научат и какви са условията за кандидатстване за курсанти и студенти във Висшето военноморско училище „Никола Вапцаров“.
В начинанието ще участват още ученици от ПЕГ „Никола Вапцаров” – Шумен, които ще рецитират стихове на патрона на училището и девойки от танцова формация „Emotion“. Те ще зарадват аудиторията със своите изпълнения.

„Да поговорим за военните моряци“ е поредното представяне на професии от различни видове въоръжени сили. Инициативата продължава и през 2020 година, когато е предвидено да бъдат представени професии като танкист, артилерист, сапьор и други.
Снимки: Военно окръжие-Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтуденти ще участват в благотворителна инициатива
Следваща статия10 села в община Шумен са в очакване на нови управници

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here