дом Общество В Нови пазар ще обсъждат изпълнението на Бюджет` 2018

В Нови пазар ще обсъждат изпълнението на Бюджет` 2018

0
ДЯЛ

Обществено обсъждане за изпълнение на Бюджет` 2018 организира Общинският съвет в Нови пазар.
Дискусията по годишния отчет за изпълнението на бюджета за предходната година е насрочена за 19 август от 17.00 часа в Многофункционалната зала на Общинска администрация, съобщиха от местната администрация.
Поканата от председателя на ОбС Ангел Куцаров е отправена към всички граждани, представители на бизнес средите, неправителствени и младежки организации, второстепенни разпоредители с бюджет и цялата общественост.
Становища по отчета за изпълнение и приключване на бюджета могат да се предоставят в отдел „Деловодство“ на Общината не по-късно от два дни от провеждане на публичното обсъждане.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПредстои реконструкция на стадион „Панайот Волов“ в Шумен
Следваща статия806 горски проверки за 7 дни, задържаха незаконно добити дърва, каруца, моторен трион

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here