дом Пътища Възстановиха движението край Хитрино

Възстановиха движението край Хитрино

0
ДЯЛ

Движението край Хитрино е възстановено. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Преминаването в района се извършва при зимни условия.
Припомняме, че по-рано днес движението на автомобили там бе преустановено поради закъсали камиони, а леките коли преминаваха през Тимарево.
Закъсали автомобили имаше и по пътя до село Черноглавци, както и в отсечката Плиска-Нови пазар. По-рано днес пътник и водач на лек автомобил бяха евакуирани от екип на РСПБЗН.
От полицията призовават водачите да шофират с повишено внимание. Поради влошената пътнотранспортна обстановка. От МВР напомнят, че шофьорите трябва да тръгват на път с вериги. Да имат въже за теглене, за да може при необходимост другите участници в движението да му окажат съдействие. Да предвидят достатъчно гориво. Ако не могат да се справят сами да не предприемат рискови маневри или действия, които биха могли да застрашат живота и здравето им.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПозицията на ОбС-Шумен: Жалбата срещу решението за кметските заплати е неоснователна
Следваща статияДиректорът на ТВ Шумен ще бъде поканен на заседанието на ОбС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here