дом Култура Банди от три държави ще нагорещят „Есенни шуменски вечери”

Банди от три държави ще нагорещят „Есенни шуменски вечери”

0
ДЯЛ

Международният фестивал на популярната песен – „Есенни шуменски вечери” за 5-та поредна година ще разтърси почитателите на хубавата музика. По традиция, той ще се проведе в читалище „Добри Войников”. Фестивалът е с конкурсен характер, а за втора година в него ще се включат и рок банди от България, Румъния и Испания.
Музикалната вихрушка ще стартира на 29 септември от 19.30 часа, когато на сцената ще излязат шуменските групи „Lefties „ и „Спри ма”, а кралицата на българската рок-музика – Милена Славова ще забива в разгара на вечерта. Фестивалът ще продължи и на 30 септември от 19.30 часа, когато ще се развихрят и гостуващите групи „Jasp Band“, „Kitchen Garden“ , „Огледално“ и незабравимите „Forgot Тhe Тen“. В третия ден на фестивала – на 1 октомври ще се леят ноти и награди. Организаторите обещават незабравими „Есенни шуменски вечери”.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъж влезе в затвора заради връзката си с непълнолетна, съдът разреши да се оженят
Следваща статияКметът на Върбица прие делегация от Дуисбург, обмисля да върне визитата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here