дом Култура Актьорът Георги Мамалев представя „Усмихни се, човече“ във Велики Преслав

Актьорът Георги Мамалев представя „Усмихни се, човече“ във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Любимият на много поколения български актьор Георги Мамалев ще се срещне с почитатели на киното и театъра във Велики Преслав днес. Той ще представи автобиографичната си книга „Усмихни се, човече“ в 17.30 ч в Заседателна зала на Общината.
Преди срещата с публиката Мамалев ще има среща с кмета Д-р Александър Горчев.
„Очакваме да се получи непосредствен диалог между актьор и аудитория. Откровен разговор за проблемите на изкуството днес“, заяви за 24shumen.com Дарина Минева, експерт в отдел „Култура“ при Община Велики Преслав.
Книгата осветлява многобройни забавни истории зад кадър с участието на Мамалев и велики български актьори – Георги Парцалев, Георги Калоянчев, Тодор Колев, Велко Кънев, Константин Коцев. Написана е в съавторство с Весел Цанков. И е част от поредицата на издателство „Книгомания“ – „Любимци на публиката“.
Актьорът разказва за весели случки от детството си, от училище, от казармата. Дори и истории с личен характер – как преди да се наложи като актьор е бил метеоролог и главен градинар, как е партнирал мечка, лъв и две магарета. И защо свързва раздялата със социализма със стрийптиз.
„Тези истории не са заснети. Не са и изиграни. Истински са“, споделя Мамалев. И не крие вложеният замисъл -“ непознат да ме погледне и да се усмихне“.
Утре, книгата ще бъде представена в Шумен от 17.30 ч. в Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗасилва се издателската дейност в Шуменско, но все по-малко ходят на театър и концерти
Следваща статияПравителството ще отчуждава имоти в участъка от п. в. „Буховци“ до п. в. „Белокопитово“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here