дом Други УС на СНЦ за общественополезна дейност „Клуб по пожароприложен спорт Мадарски конник...

УС на СНЦ за общественополезна дейност „Клуб по пожароприложен спорт Мадарски конник – Шумен“ свиква общо събрание

0
ДЯЛ

ПОКАНА
за свикване на Общо събрание от УС на СНЦ за общественополезна дейност „КЛУБ ПО ПОЖАРОПРИЛОЖЕН СПОРТ МАДАРСКИ КОННИК – ШУМЕН“

Управителният съвет на СНЦ „КЛУБ ПО ПОЖАРОПРИЛОЖЕН СПОРТ МАДАРСКИ КОННИК – ШУМЕН“ на основание чл. 26, ал. 1 от Закона за юридическите лица с нестопанска цел и чл. 24, ал. 1, ал. 3, ал. 4 и ал. 5 от Устава на сдружението, свиква Общо събрание на членовете на сдружението на 16 май 2024 г. (четвъртък) от 15:00 ч. в сградата на РДПБЗН – Шумен, гр. Шумен, ул. „Охрид” № 15, при следния ДНЕВЕН РЕД:

1. Приемане на отчет за дейността на сдружението за 2023 г.;
2. Приемане на финансов отчет на сдружението за 2023 г.;
3. Приемане на бюджета на сдружението за 2024 г.;
4. Освобождаване от отговорност членовете на управителния съвет на сдружението за дейността им към 31.12.2023 г.;
5. Разни

При липса на кворум на основание чл. 27 от ЗЮЛНЦ, Общото събрание ще се проведе същия ден от 16:00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС:
Мирослав Желязков

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПродължават срещите на полицейски инспектори с жители на селата
Следваща статияМлади таланти от Нови пазар с призови места от фестивала „Фолклорен изгрев“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here