дом Общество Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ организира второ издание на „Ден на предприемачеството“

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ организира второ издание на „Ден на предприемачеството“

0
ДЯЛ
Снимка: Шуменски университет

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ организира второ издание на „Ден на предприемачеството“ по проект „Модернизация на висшето образование по устойчиво използване на природните ресурси в България“, финансиран по оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“.

Събитието ще се състои на 23 октомври 2023г. (понеделник) от 10:00 ч. в хотел „Контеса“.

„Ден на предприемачеството“ се организира за студентите от направление „Растителна защита“, Факултет по природни науки на Университета и има за цел формиране на меки умения у студентите за реализация на пазара на труда, развитие на предприемаческа култура и умения, разширяване и задълбочаване на комуникацията между предприемачи в аграрния сектор и студенти чрез презентации, разговори, споделяне на опит и дискусии във формална и неформална среда.

Основните аспекти, свързани с целите на проекта, включват:

  • Изграждане и развитие на предприемачески умения сред обучаемите, предоставяне на нови възможности и представяне на различни перспективи за реализация.
  • Повишена информираност на студентите за възможностите на предприемачеството и добрите практики в тази област за кариерното им развитие.
  • Повишаване на интереса на студентите към стартирането на собствен бизнес.

Дейностите по проекта се реализират в партньорство на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“ с Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, Лесотехнически университет, Технически университет – Габрово, Тракийски университет – Стара Загора и още седем водещи университети в Европа.

–––––––––––––––eufunds.bg–––––––––––––––––––

Проект BG05M2OP001-2.016-0022 „Модернизация на висшето образование по устойчиво използване на природните ресурси в България“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНай-дългото право хоро организира екипът на ДГ „Космонавт“
Следваща статияОчаквано: Вотът на недоверие не мина

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here

72 − = 65