дом Общество Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ организира втора кариерна борса за студенти на...

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ организира втора кариерна борса за студенти на 25 и 26 септември 2023г.

0
ДЯЛ
Снимка: Шуменски университет

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ организира втора кариерна борсa за студенти от специалностите „Архитектура, строителство и геодезия“. Инициативата се реализира в рамките на проект „Модернизация, дигитализация и интернационализация на обучението по професионално направление „Архитектура,строителство и геодезия“ в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“ по оперативна програма „Наука образование и интелигентен растеж“.
Събитието ще се състои на 25 и 26 септември 2023 г. (понеделник и вторник), в сградата на Университета, Корпус 1, Ректорат, ет. 1. Кариерната борса стартира на 25.09.2023 г. в 13:00 ч.. На 26.09.2023 г. събитието е с начален час – 09:00 ч.
Целта на кариерната борса е да привлече работодатели от водещи компании в областта на строителството, архитектурата и геодезията с цел предоставяне на възможност за презентации, разговори и дискусии между тях и студентите, развиващи се в това направление. Събитието ще предостави формална и неформална среда за връзки и обмяна на идеи, като се стреми да улесни комуникацията между бизнеса и образованието. Това ще подпомогне успешната професионална реализация и подбор на кадри в сферата на архитектурата, строителството и геодезията.
Първата кариерна борса се реализира през м. май 2023 г. и предизвика голям интерес и активно участие на фирми и студенти.
Дейността на проекта цели да се модернизира и повиши качеството на обучение по направление 5.7. Архитектура, Строителство и Геодезия в Минно-Геоложки Университет, София и ШУ „Епископ Константин Преславски“ чрез въвеждане на компетентностен модел, мултидисциплинарност и интердисциплинарност в обучението на студентите, включително чрез прилагане на съвременни дигитални образователни технологии.
Изпълнението на дейностите по проекта се реализира в партньорство с Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“ и Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски“. Асоциирани партньори по проекта са Университета на Алабама в Хънтсвил, САЩ, Института по Минно дело и специализирано строителство към Техническия Университет в Фрайберг, Германия, Минно-геоложкия факултет към Университета в Загреб, Хърватска и Техническия Университет в Рига, Латвия.

––––––––––––––––www.eufunds.bg––––––––––––––––––-
Проект № BG05M2OP001-2.016-0010 „Модернизация, дигитализация и интернационализация на обучението по професионално направление „Архитектура, строителство и геодезия“ в Минно-геоложкия университет „Св. Иван Рилски““ по оперативна програма „Наука образование и интелигентен растеж“.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУчилищният звънец удари за 759 първокласници в община Шумен (снимки)
Следваща статияКметът на Венец подари книжки на първолаците в общината

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =