дом Общество Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ организира „Работилница за иновации“

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ организира „Работилница за иновации“

0
ДЯЛ
Снимка: Шуменски университет

Шуменският университет „Епископ Константин Преславски“ организира „Работилница за иновации“ по проект „Модернизация на висшето образование по устойчиво използване на природните ресурси в България“, финансиран по оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“.

Събитието ще се състои на 9 октомври 2023г (понеделник) от 10:00 часа в НЧ „Добри Войников“, град Шумен.

Работилницата за иновации“ ще събере студентите в дискусия на тема „Проблеми и изисквания, пред които са изправени земеделските стопани“, която ще бъде модерирана от ментори – експерти в областта.

Целта на събитието е да повиши информираността за значението на устойчивото развитие и приложението му в управлението на природните ресурси сред студентите. Фокусът е върху развитието на практически умения и професионални компетентности чрез прилагането на теоретични знания в реални ситуации.

Работилницата ще предостави на участниците средствата и знанията, необходими за анализ на основната информация и проблемите, които вълнуват земеделската общност. Главната цел на събитието е да се намерят иновативни решения на проблемите, с които земеделците се сблъскват, и да се обсъдят изискванията, които те трябва да изпълнят, за да усъвършенстват своите производствени практики.

Студентите ще имат възможност да споделят своите идеи, да учат от опита на други участници и да си сътрудничат в търсенето на практични решения.

Дейностите по проекта се реализират в партньорство на Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“ с Минно-геоложки университет „Св. Иван Рилски“, Лесотехнически университет, Технически университет – Габрово, Тракийски университет – Стара Загора и още седем водещи университети в Европа.

      ––––––––––––––––eufunds.bg––––––––––––––––––––––-
Проект BG05M2OP001-2.016-0022 „Модернизация на висшето образование по устойчиво използване на природните ресурси в България“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНепознат задигна 6 000 лева от дома на старец
Следваща статияСъбират сигнали за изборни нарушения от 29 септември

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 86 = 96