дом Общество Планови спирания на електрозахранването

Планови спирания на електрозахранването

0
ДЯЛ
24shumen.com

От 08.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – „ОС Изпълнение на наказанията“ – ул. „Дунав“ № 2; ул. „Ген. Тотлебен“ от № 12 до № 31; ул. „Димчо Попов“ № 9 и № 11; ул. „Жеко Спиридонов“ № 5; ул. „Света гора“ № 4, 13, 15, 17, 19.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Янково – абонати, електрозахранени от ТП „Тополи“.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Брезник“ от № 10 до № 22 и част от ул. „Петра“.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Живково – абонати, електрозахранени от СТП „Чешма“, всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ базови станции на мобилни оператори в този район.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Осеновец, Борци, Ясенково, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места .
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Наум, Климент, Буйновица, част от Изгрев, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.

От 10.00 ч. до 14.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Беджене, Преселка, Сечище и местността „Далака“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 10.00 ч. до 14.00 ч. в районите на селата Стоян Михайловски, Жилино, Памукчи, Мировци и град Нови пазар – абонати, електрозахранени от ТП „Текстил“.

От 13.20 ч. до 16.30 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Царев брод – абонати, електрозахранени от СТП „ТКЗС 1“ и СТП „ТКЗС 2“; село Коньовец – абонати, електрозахранени от МТП „Депо“, СТП „ДЗС Депо“, СТП „ПС Депо“; дежурно напрежение на ВС „Птицезавод“; дежурно напрежение на „Индустриален парк – Шумен“; работилница на „Булгаз“; фирма „ТЕРА“; БКТП „Ресапак“ и всички фирми, магазини, администрат ивни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 13.20 ч. до 13.50 ч. и от 15.30 ч. до 16.30 ч. в районите на село Коньовец; село Царев брод – абонати, електрозахранени от ВЕЛ „Велино“; селата Велино; Живково; Калино; Иглика; Габрица; Дренци; ПС „ВиК Иглика“; ВС „ВиК Велино“; СТП „ПС В и К Царев брод“; дежурно напрежение на „Индустриален парк – Шумен“; работилница на „Булгаз“; фирма „Тера“; БКТП „Ресапак“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станц ии на мобилни оператори в тези зони.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатопля се, на места температурите ще стигнат до 32 градуса
Следваща статияСпокойно денонощие: Три катастрофи, един пожар в контейнер за смет

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =