дом Общество Планови прекъсвания и смущения на електрозахранването

Планови прекъсвания и смущения на електрозахранването

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

От 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на местността „Горска барака“, местността „Омуртагов мост“, хотел – ресторант “ Георги Кюркчиев 2010″ ЕООД, база на “ Ирина Минева-НСП-АТ“ ЕООД, църква Борова гора – православен храм „Св. Св.Кирил и Методий“, НАИМ – БАН – гр. София, вилни зони в местностите „Омуртагов мост“ и „Горска барака“.

От 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Маломир, Нова Бяла река и Тушовица.

От 08.30 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Васил Левски“.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Средня – абонати, електрозахранени от СТП „Училище“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Велики Преслав – ул. „Атанас Жечев“, ул. „Йоан Екзарх“ от №2 до №26, ул. „Отец Паисий“ от №6 до №18, ул. „Софроний Врачански“, ул. „Хан Крум“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Лятно – абонати, електрозахранени от ТП „ВиК“ и ТП „ТКЗС“, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в този район.

От 09.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на:
-село Иглика – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Център“;
-село Калино – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Център“;
-гр. Върбица – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Цигански квартал“ и ТП „Горско стопанство“;
-село Друмево – абонатиу електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Сибир“, ТП „Център“, ТП „Долен стопански двор“ и ТП „Горен стопански двор“;
-село Сливак – абонати, електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „ТКЗС“;
-село Страхилица – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“;
село Благово – абонати, електрозахранени от ТП „Спирка“ и ТП „Център“;
-село Преселка – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Център“ и ТП „ТКЗС“;
-село Сечище – абонати, електрозахранени от ТП „Чешма“ и ТП „ТКЗС“. Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.
-село Браничево – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Язовир“, ТП „Център“, ТП „Георги Димитров“, ТП „Лечебница“ и ТП „Томаш махала“.
Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

От 09.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село село Мировци, ПС ВИК Мировци.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.30 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Стоян Михайловски, Жилино, Памукчии, Мировци, Писарево, Тръница, Беджене, Преселка, ТП Текстил – гр. Нови пазар.

От 13.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Велики Преслав – ул. „Отец Паисий“ от №15 до №33, ул. „Пирин“, ул. „Г. Добрев“ от №2 до №29, ул. „Камчия“, ул. „Солунска“ №15а и №22, фирма „Преславско пиле“ ООД, местност „Илчова бахча“, свинарници до мандра.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСилен вятър ще разчиства сахарския прах над страната, температурите падат
Следваща статияПламна нерегламентирано сметище, гасиха пожари в селска къща и сухи треви

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here