дом Общество Планови и неотложни прекъсвания на електрозахранването

Планови и неотложни прекъсвания на електрозахранването

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

От 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Маломир, Нова Бяла река и Тушовица.

От 08.30 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Васил Левски“, ул. „Иван Вазов“ и ул. „Сан Стефано“.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Тушовица.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Златар – МКТП Булкрафт, фирма „Булкрафт“ ООД.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 14.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Драгоево и Мокреш.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Тодор Икономово, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в този район.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Велики Преслав ул. „Атанас Жечев“, ул. „Йоан Екзарх“ от №2 до №26, ул. „Отец Паисий“ от №6 до №18, ул. „Софроний Врачански“, ул. „Хан Крум“.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Кълново, Ивански и Вехтово.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Лятно – абонати електрозахранени от ТП „ВиК“ и ТП „ТКЗС“, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.

От 09.30 ч. до 16.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Преселка.

От 09.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на:
-село Кладенец – абонати, електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „Стопански двор“;
-село Костена река – абонати, електрозахранени от ТП „Стопански двор“;
-село Овчарово – абонати, електрозахранени от ТП „Център“, ТП „Левски“ и ТП „Стопански двор“;
-село Върбак – абонати, електрозахранени от ТП „Реката“, ТП „Център“, ТП „Киши нев“, ТП „Детска градина“ и ТП „ТКЗС“;
-село Дибич – абонати, електрозахранени от ТП „ЖП гара“, ТП „Център“ и ТП „Стопански двор“;
-село Живково – абонати, електрозахранени от ТП „Чешма“ и ТП „ТКЗС“;
-село Иваново – абонати, електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „Магазина“;
-село Писарево – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Съвета“;
-село Тръница – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Съвета“;
-село Браничево – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Язовир“, ТП „Център“, ТП „Георги Димитров“, ТП „Лечебница“ и ТП „Томаш махала“.
Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

От 15.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на фирма „Хъс“ ООД, селището източно от Алуминиев завод, кв. „Мътница“, кв. „Макак“, Асфалтова база, Кариера 1, фирма Метарекс, ПС Капроне, Малка мера, източната част на село Царев брод, Захарен чифлик, село Каменяк, помпени станции на ВИК в тези райони.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 15.00 ч. до 17.00 ч. в районите на село Кюлевча, село Мадара, местност „Попов чифлик“, местност „Карачка“ гр. Каспичан, бензиностанции ОМВ в района на село Калугерица.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчево време, на места – дъжд и гръмотевици
Следваща статияГорски почистиха терени в ДГС „Преслав“, залесиха и терени в района

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here