дом Общество Населени места с прекъсване на електроенергията

Населени места с прекъсване на електроенергията

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

От 08.00 ч. до 10.00 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на фирма „Хъс“ ООД, селището източно от Алуминиев завод, кв. „Мътница“, кв. „Макак“, Асфалтова база, Кариера 1, фирма Метарекс, ПС Капроне, Малка мера, източната част на село Царев брод, Захарен чифлик, село Каменяк, помпени станции на ВИК в тези райони.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.00 ч. до 10.00 ч. в районите на село Кюлевча, село Мадара, местност „Попов чифлик“, местност „Карачка“ гр. Каспичан, бензиностанции ОМВ в района на село Калугерица.

От 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Маломир, Нова Бяла река и Тушовица.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – фирмите в района на „Протеин -98“ АД, Фуражен завод, фирма „Купро“, фирмите в бивша фабрика ПП „Успех“ – МТП Найли, ТП М – тел и фирмите в района на бившите оранжерии.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Велики Преслав – ул. „Атанас Жечев“, ул. „Йоан Екзарх“ от №2 до №26, ул. „Отец Паисий“ от №6 до №18, ул. „Софроний Врачански“, ул. „Хан Крум“.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Черенча, Средня, Новосел и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 10.00 ч. и от 14.00 ч. до 16.30 ч. в районите на село Лозево, местността „Лозевско шосе“, „Хибриден център по свиневъдство – Шумен“, СТП „Дом за душевно болни“, МТП „Лагер Ивански“, ВС „Язовира“, село Градище и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Лятно – абонати, електрозахранени от ТП „ВиК“ и ТП „ТКЗС“, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.

От 09.30 ч. до 16.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Преселка.

От 09.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на:
-село Друмево – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Сибир“, ТП „Център“, ТП „Долен стопански двор“ и ТП „Горен стопански двор“;
-село Сливак – абонати, електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „ТКЗС“;
-село Страхилица – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“;
-село Благово – абонати, електрозахранени от ТП „Спирка“ и ТП „Център“;
-село Преселка – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Център“ и ТП „ТКЗС“;
-село Сечище – абонати, електрозахранени от ТП „Чешма“ и ТП „ТКЗС“;
-село Кладенец – абонати, електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „Стопански двор“;
-село Костена река – абонати, електрозахранени от ТП „Стопански двор“;
-село Овчарово – абонати, електрозахранени от ТП „Център“, ТП „Левски“ и ТП „Стопански двор“;
-село Върбак – абонати, електрозахранени от ТП „Реката“, ТП „Център“, ТП „Кишинев“, ТП „Детска градина“ и ТП „ТКЗС“;
-село Дибич – абонати, електрозахранени от ТП „ЖП гара“, ТП „Център“ и ТП „Стопански двор“;
-село Живково – абонати, електрозахранени от ТП „Чешма“ и ТП „ТКЗС“;
-село Иваново – абонати, електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „Магазина“;
-село Писарево – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Съвета“;
-село Тръница – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Съвета“;
-село Браничево – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Язовир“, ТП „Център“, ТП „Георги Димитров“, ТП „Лечебница“ и ТП „Томаш махала“.
Смущенията на електрозахранването в горе изброените райони ще бъдат в рамките на около 30 минути.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънчева и топла сряда
Следваща статияБлизо 1 000 души от Шуменско са вписани в регистъра на регистъра на хазартно уязвимите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here