дом Общество Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

От 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Маломир, Нова Бяла река и Тушовица.

От 08.30 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Нанчо Попович“, ул. „Константин Величков“, ул. „Сава Доброплодни“, ул. „Софроний Врачански“.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Бяла река.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Маломир, Бяла река, Нова бяла река и Тушовица.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Велики Преслав – ул. „Атанас Жечев“, ул. „Йоан Екзарх“ от №2 до №26, ул. „Отец Паисий“ от №6 до №18, ул. „Софроний Врачански“, ул. „Хан Крум“.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Хитрино /СТП „ПС В и К Хитрино“, СТП „ТПК“, МТП „Метален цех“, СТП „ТКЗС“, СТП „Сушилни“/, ВС „Асфалтова база“, селата Сливак, Близнаци, Страхилица, Телевизионна кула – Капитан Петко и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 10.30 ч. и от 14.00 ч. до 16.30 ч. в районите на „Хибриден център по свиневъдство – Шумен“, селата Панайот Волов, Върбак, Тимарево и част от Хитрино.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Лятно – абонати, електрозахранени от ТП „ВиК“ и ТП „ТКЗС“, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Сини вир, Становец, Омарчево, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Тъкач, Изгрев, Венец, Черноглавци, кв. „Боймир“, част от гр. Каолиново, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.

От 09.30 ч. до 16.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Калугерица.

От 09.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на:
– село Кладенец – абонати, електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „Стопански двор“;
– село Костена река – абонати, електрозахранени от ТП „Стопански двор“;
– село Овчарово – абонати, електрозахранени от ТП „Център“, ТП „Левски“ и ТП „Стопански двор“;
– село Върбак – абонати, електрозахранени от ТП „Реката“, ТП „Център“, ТП „Киши нев“, ТП „Детска градина“ и ТП „ТКЗС“;
– село Дибич – абонати, електрозахранени от ТП „ЖП гара“, ТП „Център“ и ТП „Стопански двор“;
– село Живково – абонати, електрозахранени от ТП „Чешма“ и ТП „ТКЗС“;
– село Иваново – абонати, електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „Магазина“;
– село Писарево – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Съвета“;
– село Тръница – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Съвета“;
– село Браничево – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Язовир“, ТП „Център“, ТП „Георги Димитров“, ТП „Лечебница“ и ТП „Томаш махала“;
– село Загориче – абонати, електрозахранени от ТП „Зелена гора“, ТП „Център“ и ТП „Горна махала“.
Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

От 09.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Развигорово – абонати, електрозахранени от СТП „Училище“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияИ последният работен ден от седмицата ще е слънчев и топъл
Следваща статияДимитър Главчев представя кандидатите за министри

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here