дом Общество Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

От 08.00 ч. до 09.30 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ЖП Секция Враца ДП НКЖИ.

От 08.00 ч. до 09.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – фирмите: „Ваком МП“ ООД, „Поланис-13“ ООД, „Алианс хим“ ООД, „Боду“ ООД, „Вяра 2001“ ООД, „Армен груп“ ЕООД, „Плутос“ ЕООД, „Русев ко ес“ ООД, „Елина – 7“ ООД, „Евро бул“ ООД, „Ес пи трейдинг“ ЕООД, „Кооперация Окръжен кооперативен съюз“, Ваагн Арменакович Григорян, „Корект строй“ ООД, „Кръстев – Д“ ЕООД, „Лида“ АД, „Бългериан грейн“ ЕООД, „Мебели Драги“ АД, „Паладиум лайн“ ЕООД, „Лавена“ АД, „Метал“ ЕАД, „Ролвис“ ООД, Момчил Богданов Димчев, „Анияк билд“ ООД, „Дикариер“ ЕООД, „Антас“ ООД.

От 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на местността „Горска барака“, та „Омуртагов мост“, хотел – ресторант “ Георги Кюркчиев 2010″ ЕООД, база на “ Ирина Минева-НСП-АТ“ ЕООД, църква Борова гора – православен храм “ Св. Св.Кирил и Методий“, НАИМ – БАН – гр. София, вилни зони в местностите „Омуртагов мост и Горска барака“.

От 08.30 ч. до 09.30 ч. и от 16.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Маломир, Нова Бяла река и Тушовица.

От 08.30 ч. до 15.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Петлешков“.

От 09.00 ч. до 15.00 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването
в района на Шумен – Първи и втори подем на „ВиК“, Пречиствателна станция за питейна вода – кв. „Дивдядово“, ПС „Салманово“, ТП „Разсадник“ – „Инвест агро БГ“ ООД.

От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Велики Преслав ул. „Атанас Жечев“, ул. „Йоан Екзарх“ от №2 до №26, ул. „Отец Паисий“ от №6 до №18, ул. „Софроний Врачански“, ул. „Хан Крум“.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Лятно – абонати, електрозахранени от ТП „ВиК“ и ТП „ТКЗС“, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.

От 09.30 ч. до 16.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Осеновец, Борци, Ясенково, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.30 ч. до 16.00 ч. в районите на селата Климент, Буйновица, Наум, Изгрев, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.

От 09.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на:
– село Близнаци – абонати, електрозахранени от ТП „Център“ и ТП „ТКЗС“;
– село Стоян Михайловски – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“;
– село Иглика – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Център“;
– село Калино – абонати, електрозахранени от ТП „ТКЗС“ и ТП „Център“;
– Върбица – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Цигански квартал“ и ТП „Горско стопанство“;
– село Друмево – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Сибир“, ТП „Център“, ТП „Долен стопански двор“ и ТП „Горен стопански двор“;
– село Браничево – абонати, електрозахранени от ТП „Училище“, ТП „Язовир“, ТП „Център“, ТП „Георги Димитров“, ТП „Лечебница“ и ТП „Томаш махала“.
на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

От 09.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Новосел – абонати, електрозахранени от СТП „ТКЗС“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖега в първия ден на април
Следваща статияКултурна панорама на Община Шумен за април

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here