дом Други Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

Населени места и райони с прекъсване на електрозахранването

0
ДЯЛ
24shumen.com

От 08.00 ч. до 09.30 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – абонати, електрозахранени от ЕП „Дивдядово“ – фирмите в местността „Езерото“ – „Морски клуб“, „Лифтком“, складова база на магазини „Булмаг“, БКТП „Плажна база“, „Чернев“ ЕООД, „Напоителни системи“ ЕАД, „Смарт“ ООД, „Питон“ ЕООД и кв. „Дивдядово“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.00 ч. до 09.30 ч. в районите на кв. „Дивдядово“, кв. „Кирково“, селата Мостич, Имренчево, Кочово, Осмар и Троица.

От 08.00 ч. до 09.30 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Мараш и Салманово, ПС на „ВиК“ в района на тези населени места и ЖП гара в кв. „Дивдядово“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.00 ч. до 09.30 ч. в районите на селата Драгоево, Суха река, Мокреш и Златар.

От 08.30 ч. до 13.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Вичо Папазов“ № 22; ул. „Преслав“ от № 25 до № 50; ул. „Христо Генчев“ от № 23 до № 38.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 16.00 ч. в районите на около басейна, „Помощно училище“, ул. „Преслав“, бул. „Велики Преслав“, ул. „Република“, ул.“Селиолу“, ул. „Христо Генчев“.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на:
– Шумен – ул. „Васил Априлов“ № 25, № 3-вх. 1, 2, 3; ул. „Васил Друмев“ № 20, 24, 35, 37; ул. „Кирил и Методий“ № 48А, 50; ул. „Марица“ № 14-вх. 1, 2, 3, 4, 5; ул. „Московска“ № 15А, 17А; ул. „Неофит Бозвели“ № 15, 17, 23; ул. „Атанас Стойков“ № 5, 7, 8, 10, 12; ул. „Кирил и Методий“ № 7А, 10, 11; ул. „Климент Охридски“ № 35-вх. 1, 2, 3, 4; ул. „Панайот Волов“ № 46;
– селата Върбак, Панайот Волов, Дибич, Илия Р. Блъсков, Благово, Драгоево, Кюлевча и Климент. Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Лятно.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Загориче – ул. „Пирин“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Тича“, ул. „Аврора“ и всички промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в този район.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Смядово – абонати, електрозахранени от ТП „Цонкова барака“ – местността „Цонкова барака“.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Веселиново, Александрово и Риш.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на село Янково – абонати, електрозахранени от ТП „Център.

От 09.30 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Хитрино – абонати, електрозахранени от ВС „Асфалтова база“, СТП „Асфалтова база“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОблачно и студено, жълт код за валежи в Южна България
Следваща статияИззеха буса на дрогиран шуменец в Бургас

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here