дом Общество Десетки райони в областта с прекъсване на електрозахранването

Десетки райони в областта с прекъсване на електрозахранването

0
ДЯЛ
Pixabay.com

От 08.00 ч. до 11.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на – Нови пазар – фирма „Дюра Тайлс БГ“ и Южна промишлена зона – абонати, електрозахранени от ТП „Маяк 1“.

От 08.00 ч. до 12.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Смядово.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.00 ч. до 17.00 ч. в районите на града.

От 08.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в района на селата Веселиново, Александрово, Риш, Тушовица, Маломир, Нова бяла река, Бяла река, МТП „В и К – Смядово“, МТП „7-ми км.“, МТП „ПС В и К Ивански“, ТП „Военни Р. Димитриево“, местността „Райковец“ и военно поделение – село Радко Димитриево.

От 08.30 ч. до 15.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен – ул. „Свобода“ от № 6 до № 14А, ул. „Спартак“ от № 3 до № 13 и от № 4 до № 20А.

От 08.30 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Лозево – ТП „Язовира“ от ВЕЛ „Лозево“ – абонатите в местността „Под язовира“, всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 08.30 ч. до 10.30 ч. и от 15.00 ч. до 17.00 ч. в районите на селата Градище, Черенча, Новосел, Средня, „Хибриден център по свиневъдство – Шумен“, Лозево и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в тези зони.

От 09.00 ч. до 11.00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар – ул. „Цар Самуил“, ул. „Сливница“ между кръстовищата с ул. „Цар Самуил“ и ул. „Плиска“ и ул. „Свети Никола“ № 2.
От 09.00 ч. до 16.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Цани Гинчево, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в този район.
Временни смущения в електрозахранването са възможни от 09.00 ч. до 16.30 ч. в районите на селата Дойранци, Вълнари, Никола Козлево, част от Пет могили, промишлени цехове, търговски обекти и помпени станции на „ВиК“ в тези населени места.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Нови пазар – ТП „Добруджа“ – ул. „Охрид“ № 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8; ул. „Мизия“ № 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 20 и 22. Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – ТП „Априлско въстание“ – ул. „Априлско въстание“ № 7, 11, 13, 15, 17 и 19; ул. „Войвода“ № 4, 6, 8, 10, 12, 12А, 16 и 34. Смущенията на електрозахранването ще бъдат в рамките на около 30 минути.

От 09.00 ч. до 16.30 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Хан Крум.

От 09.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на:
-Шумен – ул. „Индустриална“ – фирмите: „Бабълс Кар Уош“ ООД, „Грозев инвест“, портиерна „Георги Пламенов Георгиев“, „Експрес гаранцион“ и „Стоян Борисов Евтимов“;
-село Звегор – абонати, електрозахранени от СТП „Център“ и всички фирми, магазини, административни сгради, помпени станции на „ВиК“ и базови станции на мобилни оператори в този район;
-село Могила – ул. „Васил Левски“, ул. „Ивайло“, ул. „Иван Асен“, ул. „Искър“, ул. „Марица“, ул. „Струма“, ул. „Тунджа“, ул. „Хан Аспарух“, ул. „Хан Крум“, ул. „Хан Омуртаг“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Цар Самуил“ и ул. „Чапаев“.

От 11.00 ч. до 14.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Нови пазар – Западна промишлена зона – абонати, електрозахранени от КЛ „Кабел 3 Нови пазар“.

От 14.00 ч. до 17.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, са възможни смущения на електрозахранването в Нови пазар – района на автогарата, „Добруджански квартал“, градинка „Люксембург“, „Централата“, блоковете в кв. 117, „Бяла чешма“ и болницата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлънце и пролетни дъждове в сряда
Следваща статияПромени в движението днес в Шумен
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here