дом Общество Общината ще строи два блока за социално слаби

Общината ще строи два блока за социално слаби

1
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Два блока за социално слаби ще строи Община Шумен. Готов е проектът за сградите. Те са на стойност 2.7 млн. лева. Това обясниха от Общинска администрация в отговор на питането на съветника от БСП Веселин Пенчев, който желае да получи отговор „какво прави местната власт в сферата на жилищната политика“. Предложението на Пенчев е всяка година от продажбата на общински жилища да се заделят 50% за изграждане или закупуване на апартаменти за социални жилища.
Новите блокове ще бъдат в квартал „Тракия“. Сградите ще разполагат с 51 жилища. Всяко от тях ще бъде обзаведено, съобщават още от Общината.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа 20-и път в Осмар избраха най-добрите вина
Следваща статияКъща в Никола Козлево изгоря, собствениците обвиняват местната пожарна

1 коментар

  1. Не може ли да се ползват напр.Старата поликлиника-Заводската ,или други празни сгради за такива цели. Тия хора наистина не могат да се оправят сами….някои работят Слава Богу,но други са наистина психично болни ,обременени,неустойчиви,а бе не могат да се оправят сами..И какво правим!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here