дом Общество Джейхан Ибрямов остана без двата си имунитета

Джейхан Ибрямов остана без двата си имунитета

5
ДЯЛ

Снеха имунитета на кандидат-депутата от коалицията около Ахмед Доган „Алианс за права и свободи” Джейхан Ибрямов. 13 от 15-те членове на ЦИК гласуваха „за“.
Както вече писахме, че Антикорупционната комисия проведе акция в жилище, което обитава в столицата в сряда. Народният представител беше задържан по обвинения за търговия с вот.
Председателят на Народното събрания Рая Назарян свика извънреден Председателски съвет в парламента. Там също бе разрешено имунитетът на Ибрямов като настоящ депутат да бъде снет.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦИК: Главният прокурор ни уведоми, че Джейхан Ибрямов е задържан по време на заварено престъпление!
Следваща статияГолата истина: Освобождаване на стреса с нервен тик…

5 КОМЕНТАРИ

  1. Турците си мислят,че всичко им е позволено,но те са егоистични,не ги интересуват другите,само турците

  2. Турците в България ни ненавиждат,мислят ни за глупави,но ние сме Православни,с нас е Христос,който е Спасител от всяко зло,Лечител,Вседържител и т.н.Той е Бог и човек ,който дойде в света да ни даде нови закони:не кради,не лъжи,не прелюбодействай,не пожелавай нищо на ближния си,и тн.

  3. Правилно е задържан тоя Джейхан,турците манипулират ,лъжат,мажат,мислят се за велики,но не и в България.Да си ходят в Турция,да видим ще им минават ли там номерата!?

  4. Турците си мислят:ние да сме добре,а другите ,особено българите,не ни интересуват,най -добре да измрат и да ги няма ,пошлост дяволска!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here