дом Общество Проф. Христо Христов: Шумен има славна история и тя е нашето основание...

Проф. Христо Христов: Шумен има славна история и тя е нашето основание за сила и вдъхновение

0
ДЯЛ

Уважаеми госпожи и господа,
Приемете сърдечните ми поздравления по случай Деня на Шумен!
На 11 май се прекланяме пред делото на първоучителите Светите братя Кирил и Методий и с гордост си припомняме богатите традиции и забележителното културно наследство, на които е носител нашият град.
Шумен има славна история, която е нашето основание за самочувствие, сила и вдъхновение. Нека да пазим нашата родова памет и да съхраним ценностите, завещани ни от нашите предци. Нека днес ни обединява волята и желанието с амбиция и упоритост, с вяра и предприемчивост да работим за бъдещето на Шумен в името на общия ни просперитет.
Желая на всички здраве, нови успехи и благополучие!
Честит празник!

Проф. Христо Христов – областен управител
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАся Аспарухова: Нека заедно със сърце и воля работим за града си
Следваща статияМария Габриел оповести приоритетите в управленската си програма, поиска оставката на Гешев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here