дом Общество 2020 година – време за смяна на 101 867 документа за самоличност

2020 година – време за смяна на 101 867 документа за самоличност

1
ДЯЛ

През 2020 година изтича валидността на 101 867 документи за самоличност, издадени от Областната дирекция на МВР- Шумен. Това съобщиха от местното ведомство.
Предвид очаквания голям брой граждани, на които предстои смяна на лични карти, паспортни и свидетелства за управление на моторни превозни средства от сектор „Български документи за самоличност“ напомнят, че заявления за смяна могат да се подават преди да изтече срока им на валидност.
Заявление за нов документ може да се подава във всяко РУ на територията на областта. През 2020 година изтича валидността на 30 863 лични карти, на 49 475 паспорти и на 21 529 СУМПС.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: Откриха трупа на мъж, обявен за общодържавно издирване
Следваща статияОбявиха две нови огнища на АЧС при свинете в областта

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here