дом Общество 1680 елхи ще осигури СИДП

1680 елхи ще осигури СИДП

0
ДЯЛ

1445 отсечени коледни дръвчета и 235 със закрити корени ще предложат на гражданите стопанствата от обхвата на Североизточното държано предприятие (СИДП), съобщиха от предприятието.
Най-много фиданки в контейнери ще предостави ДГС-Шумен – 55 броя, като от Стопанството ще предложат и 50 отсечени. Желаещите да се снабдят с елха трябва да я платят в офиса на Стопанството на ул. „Петра” № 1 и след това може да си изберат дръвче в разсадника в с. Салманово.
Живите елхички ще бъдат на цени от 8.00 до 24.00 лв., а отсечените – от 10.00 до 30.00 лв. с ДДС, уточниха от СИДП.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМеждународния ден на хората с увреждания отбелязаха заедно организациите в Каспичан и Хитрино
Следваща статияРодителите на Светомира искат законови промени за повече справедливост

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here