дом Бизнес ​ Община Нови пазар получи финансиране за шест проекта

​ Община Нови пазар получи финансиране за шест проекта

0
ДЯЛ

Община Нови пазар получи 59 714 лева за реализиране на шест проекта в села от региона. Финансирането е в рамките на националната кампания „Чиста околна среда 2021“, съобщи 60city.net.
Парите ще бъдат използвани за създаване на кътове за отдих в селата Преселка, Стан, Мировци, Памукчии, Правенци и Стоян Михайловски.
„През 2020 година Община Нови пазар кандидатства към ПУДООС по Националната кампания „Чиста околна среда 2021“ с проектни предложения за създаване на кътове за отдих, почистване, подравняване и валиране с цел затревяване, поставяне на кошчета, пейки, беседки, чешмички, улични соларни лампи и в малките населени места.
С решение на оценителната комисия всички шест проекта са одобрени за финансиране, като стойността на всеки един проект е около 10 000 лева.
Благодаря за подкрепата на колегите и общинското ръководство, защото си заслужаваше усилието“, заяви зам.-кметът на община Нови пазар Айсел Руфад.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНапусна ни журналистката Клара Маринова
Следваща статияОгнеборци гасиха автомобил, реагираха и на сигнали за пламнали комини и сухи треви

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here