дом Общество Ясновидката Дарина Джебарова: 2021 е годината на „Новото начало“

Ясновидката Дарина Джебарова: 2021 е годината на „Новото начало“

0
ДЯЛ
Снимка: Личен архив

Дарина Джебарова е основател и председател на Сдружение с нестопанска цел „Адара“. Тя притежава ясновидски и лечителски способности, оказва и психологическа помощ.
Пише езотерична поезия. Тази пролет нейното Сдружение дари на Многопрофилната болница в Шумен голяма сума пари в подкрепа на медиците от първа линия в борбата с COVID-19.

Визитка: Дарина Джебарова е родена през 1963 година в Исперих. Завършва средно образование в родния си град. Дипломира се като социален работник в Полувсшия медицински институт в София. По-късно завършва „Социална педагогика“ в Шуменския университет и „Психология“ във Великотърновския университет.
Обратът в живота й настъпва през 1998 година. Тогава Дарина Джебарова разбира, че има необикновени способности. Официално се занимава с ясновидство, лечение и психологическа помощ от 2000 година. През 2014 година основава Сдружение с нестопанска цел „Адара“, чието ръководство поема в свои ръце. Тя доби популярност след участието си в първия сезон на телевизионния формат „Ясновидци“. Класира се в челната десятка, но по собствено желание прекрати участието си.
Дарина Джебарова демонстрира способностите си в Гърция, Украйна, Унгария, Дания. Запознава се с духовните практики на Сингапур и Бали.
Има издадени четири поетични книги с езотерична поезия.
Казва, че черпи енергия от Мадара, Демир Баба текке, Седемте рилски езера, Кръстова гора и Свети Йоан Рилски.
В началото на здравната криза с COVID-19 у нас, Сдружението на Дарина Джебарова направи голямо парично дарение на Многопрофилната болница за активно лечение в Шумен.

Г-жо Джебарова, изпращаме трудна и пълна с изпитания година. Каква е Вашата обща прогноза за 2021 година?
– Цялата 2021 година ще постави „Ново начало“ за хората в България. При някои от тях ще настъпи изравняване на духовното с материалното начало. Голяма част от хората ще променят мисленето и ценностната си система в посока към по-добро. За някои 2021 година ще донесе финансови загуби. Но като цяло, 2021 година ще бъде добра за повечето българи. Често промяната не се усеща. Вижда се, когато вече е настъпила. Така ще стане и този път. Трансформацията към по-добро ще продължи и през 2022 година. В този период ще се родят много деца, което ще бъде ясен знак, че желанието за промяна в активното население у нас е голямо. Българите обаче няма да са търпеливи, както обикновено са били. Ще искат и ще търсят решение на проблемите си.
През юни и юли на народа и политиците ще бъдат изправени пред съдбовни избори. Те ще бележат развитието ни в предстоящите 5-6 години. Обстоятелствата на международната сцена ще наложат тези трудни, но неизбежни решения. Трябва да съумеем да защитим приоритетите на страната си. Това няма да е лесно.
Промени ще претърпи и образователната ни система.
Във финансов план много българи ще открият нови добри възможности за приходи. В това отношение 2021 година ще е успешна за повечето хора. Всичко започнато през годината ще се увенчае с успех. 2021 година ще бъде добра за реализиране на планове, който съумее да се възползва от шансовете ще бере плодовете на усилията си през следващите години.
Колкото до природната картина април и май ще са трудни. Ще се обострят проблемите около водната криза. Трудно ще се справим с безводието. През август и септември обаче ни очакват обилни валежи и опасност от наводнения.
В периода 2021-2022 много от българите в чужбина ще се завърнат в родината. Много от тях обаче ще продължат да пътуват често извън страната, но това е за добро.
В личен план много семейства ще се заздравят. При други съдбата просто ще ги събере.
Какво да очакваме от политиците?
– Много от политиците в сегашния елит няма да са на линия в следващия период. Ще се появят нови фигури, които все още са неизвестни. През февруари и началото на март на политиците няма да им е никак лесно да вземат решения. Голяма е вероятността изборите да са юни. Възможно е да се наложи отлагане, въпреки плановете и решенията им. И тази година ще има обрати в политическите среди и стъпките, които предприемат. Това е неизбежно. Но като цяло сегашните ни политици имат прекрасен шанс да се справят, но ако мислят за страната си наречена България! В края на септември ще спадне политическото напрежение. Пъзелът ще се подреди едва в края на 2021 година.
До тогава сме в бурни води.
Каква е Вашата прогноза за изхода от парламентарните избори?
– Каквото и да правят политиците, отново ще сме с коалиционно правителство. Всяко друго няма да сработи. Светът кипи и се преподрежда. Единственият начин да преминем през този период е коалиция. Но с мисъл за страната. Сложен е въпросът, коя партия ще има мнозинство. Двете основни сили на политическата сцена у нас ще се запазят, въпреки, че и в двете има вътрешни трусове. Други две партии също ще имат важна роля в управлението.
Ще спечели ли Румен Радев втори президентски мандат?
– Той има шанс да спечели мандат. Но често пъти в едни избори важна роля играе и международната политика и статута на държавата. В президентските избори ще има още двама сериозни опоненти. Изборът зависи и от политическата ситуация в международен план. Вярно е, че сме малка страна, но сме важни. Да не забравяме, че държавата ни заема геостратегическо място на картата на света.
Какво да очакват шуменските политици през 2021 година?
– Шумен се развива добре в последните години. Факт е, че има работещи предприятия. Независимо от разногласията на местните политици, градът ще продължи възходящото си развитие. Очаквано най-голямото предизвикателство е проблемът с водата. Водният баланс е нарушен. Това ще ни води до кризи с водата. В местната политика ще изгреят звездите на на двама-трима души от по-младото поколение. Сегашните управляващи трябва да им подадат ръка.
И все пак ние имаме странния шанс, оставен от времената – Шумен да се намира в средата между мистичните Плиска, Мадара и Велики Преслав. Силата и магнетизма на тези свети места е голямо предизвикателство. Добре ще бъде да съумеем да ги използваме по-рационално.
Важното през 2021 година е шуменските политици да пазят здравето си. Другото ще се подреди. Градът ще бъде посетен от много делегации от чужбина. Може би през месец. Не мога да кажа, защо, но дано е за добро.
Ще преборим ли COVID-19 през 2021 година?
– Ние го борим и преборваме и сега. Вирус има. Той е с особено проявление при всеки отделен човек. Щом природата е допуснала това изпитание за хора означава, че е естественият подбор на природата. Всички, които са с чисти мисли, вяра и светлина в душата ще преодолеят този вирус. Така се преодоляват и всички болести. 2021 година ще бъде решаваща за справянето с COVID-19. Окончателно ще победим вируса през 2022 година. Не трябва да се страхуваме, защото това се отразява негативно на имунната ни система.
България има добра медицина и добри лекари. Нека вярваме в тях.
На всички българи у нас и по света пожелавам една пълна с положителни обрати 2021 година. Нека бъдем добри един към друг и по-мъдри в постъпките си. Само с добро и разум и обединение можем да преодолеем кризата. Нека Свети Йоан Рилски ни закриля!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМомиченце е първото бебе в Шумен за 2021 година
Следваща статия274 нови случая, 3 в Шуменско, 816 излекувани

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here